Inloggen in Freshdesk

Gewijzigd op Fri, 05 Jan 2024 om 01:43 PM

Inloggen in Freshdesk is een eenvoudig proces dat u toegang geeft tot onze kennisbank en de mogelijkheid om tickets aan te maken. Volg deze eenvoudige stappen om in te loggen:

1. Ga naar onze website en klik op de knop 'Inloggen' in de rechterbovenhoek van de pagina.

2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op 'Inloggen'.

3. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op 'Wachtwoord vergeten' en volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

4. Als u nog geen geregistreerde gebruiker bent, klik dan op 'Meld u aan' en vul de vereiste gegevens in om een account aan te maken.

Zodra u bent ingelogd, heeft u toegang tot onze kennisbank en kunt u tickets aanmaken om contact op te nemen met onze klantenservice. Als u problemen ondervindt bij het inloggen, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bedankt voor uw vertrouwen in onze diensten!

Inloggen

Meld u aan